Σκορδοψωμο | Καλυτερο απο αυτο των Domino’s

Επειδή είμαι σίγουρη ότι έχεις δοκιμάσει το σκορδόψωμο των Domino’s σου έχω μια πολύ καλύτερη σπιτική εκδοχή του.

Μπορεί σε γενικές γραμμές να αγαπώ τις υγιεινές, με λίγες θερμίδες, πλούσιες σε γεύση αλλά και θρεπτικά συστατικά συνταγές αλλά είναι φορές που οι περιστάσεις απαιτούν κάτι λίγο διαφορετικό.
Το σκορδόψωμο είναι από τα ορεκτικά που φτιάχνω σχεδόν πάντα σε ένα dinner party και η αλήθεια είναι πως γίνεται πάντα ανάρπαστο.
σκορδόψωμο

Πώς να το φτιάξεις τέλειο!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φτιάξεις ένα σκορδόψωμο αλλά τα Domino’s γνωρίζουν για μένα τον καλύτερο τρόπο. Μια μπαγκέτα κομμένη σε φέτες (δεν κόβεται μέχρι το τέλος) και ανάμεσα σε κάθε φέτα μια γέμιση βουτύρου και σκόρδου.
Το δικό μου σκορδοβούτυρο αποτελείται από 2 κ.γ. φρέσκο σκόρδο λιωμένο, 1/2 κ.γ. αλάτι και 125 γρ. βούτυρο. Ανακατεύω όλα τα παραπάνω υλικά σε ένα μπολ και γεμίζω την μπαγκέτα μου.

Το μυστικό για το τέλειο σκορδόψωμο!

Το μυστικό βρίσκεται στο ψωμί που θα επιλέξεις. Πάρε μια γαλλική μπαγκέτα από το σούπερ μάρκετ και όχι από φούρνο πολυτελείας. Μια τυπική, κλασική, απλή μπαγκέτα είναι ιδανικότερη για ένα τέλειο σκορδόψωμο.
Το σκόρδο πρέπει να είναι οπωσδήποτε φρέσκο!
Και αυτό είναι που κάνει το σκορδόψωμο από τα Domino’s να διαφέρει από το σπιτικό. Στο σπιτικό το σκόρδο είναι πάντα φρέσκο.
Δες τη συνταγή στο dearlife.gr.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις