Υγιεινη σουπα λαχανικων με κοτοπουλο (η και χωρις)

Αν χρειάζεσαι μια αποτοξίνωση από τους υδατάνθρακες και τα πολύ βαριά φαγητά, αυτή η υγιεινή σούπα λαχανικών μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό ακριβώς.

Αυτή η σούπα θα σε κάνει να αισθανθείς ζεστασιά (πράγμα που συμβαίνει σχεδόν με όλες τις σούπες) ενώ έχει πολύ πλούσια και νόστιμη γεύση παρόλο που είναι πολύ πολύ υγιεινή.

Πόσο γρήγορα μπορεί να γίνει αυτή η σούπα λαχανικών;

Mπορείς να την έχεις έτοιμη στην κυριολεξία σε 30 λεπτά. Από τη στιγμή που θα κόψεις όλα τα λαχανικά το μαγείρεμα της σούπας είναι πανεύκολη υπόθεση. Ακόμα πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι δεν γίνεται αυτή η σούπα να μην σου πετύχει.
Τι λαχανικά περιέχει αυτή η σούπα;
Η συγκεκριμένη εκδοχή που έφτιαξα εγώ περιέχει καρότα, μανιτάρια και κολοκυθάκια. Μπορείς, όμως, εσύ να προσθέσεις σέλινο, πατάτα ή και άλλα λαχανικά της επιλογής σου.
Το κοτόπουλο είναι απαραίτητο;
To κοτόπουλο δεν είναι καθόλου απαραίτητο. Η σούπα είναι ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ακόμα και χωρίς αυτό. Προσωπικά έριξα λίγο στήθος κοτόπουλο στη δική μου γιατί το είχα βράσει για κάποια άλλη συνταγή μου την προηγούμενη μέρα και έτσι το είχα έτοιμο. Μπορείς, όμως, να μην βάλεις και καθόλου κοτόπουλο.
Δες ολόκληρη τη συνταγή στο dearlife.gr.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις