Η προπονηση της Dakota Johnson για να παιξει στις 50 Αποχρωσεις

Η trainer της αποκαλύπτει την 25λεπτη προπόνηση της Dakota Johnson.

Οι γυμνές σκηνές σε μια ταινία δημιουργούν πονοκέφαλο στους πρωταγωνιστές και συγκεκριμένα στην Dakota Johnson που στην ταινία Fifty Shades Freed είχε πολλές. Η προπονήτρια της ηθοποιού έχει προπονήσει για ρόλους στο παρελθόν ηθοποιούς όπως είναι η Jessica Alba, η Halle Berry, η Anne Hathaway, η Scarlett Johansson, ο Zac Efron και ο Rayn Reynolds. Μάλιστα τους έχει προπονήσει όλους ακολουθώντας την προπόνηση “3-2-1”.

Η προπονήσεις κράτησαν 5 μήνες όσο διήρκησαν και τα γυρίσματα των ταινιών 50 Shades Darker και 50 Shades Freed οι οποίες γυρίστηκαν η μια μετά την άλλη.

Έπρεπε για τον ρόλο να είναι στεγνή, να μην έχει φουσκωμένους μύες (έπαιζε την φοιτήτρια) και να δείχνει ψιλόλιγνη, γεμάτη χάρη. Έτσι η προπόνησή της Dakota Johnson ήταν περισσότερο σαν προπόνηση μπαλαρίνας. Το ζέσταμά της ήταν κυρίως στρέτσινγκ. Μετά από αυτό έκανε ασκήσεις με το βάρος του σώματος όπως walking planks. Έπειτα ακολουθούσαν οι κοιλιακοί και τέλος τα πόδια τα οποία γύμναζε με ασκήσεις εδάφους.
Κάποιες φορές έκανε κυκλικές προπονήσεις με τη βοήθεια ενός ιμάντα που βοηθούσε στην σωστή στάση του σώματος.
Δύο φορές την εβδομάδα η Dakota έκανε hot yoga μόνη της και ασκήσεις ενδυνάμωσης άλλες 4 φορές την εβδομάδα. Προς το τέλος η Dakota έτρεχε αρκετά στο διάδρομο.

Τι ακριβώς περιελάμβανε;

Όλη η προπόνηση κρατάει 25 λεπτά αν την κάνεις όλη μόνο μια φορά.
Zέσταμα 2 λεπτά: Eπειδή δεν έχεις χρόνο για χάσιμο (το ίδιο και οι ηθοποιοί) το ζέσταμα πρέπει αμέσως να ανεβάσει τους παλμούς σου. Η προπονήτρια της Dakota την έβαζε να κάνει σκοινάκι ή πλυομετρικές ασκήσεις. Γενικά οτιδήποτε περιελάμβανε πηδηματάκια.
Cardio: Κοπηλατική για 5 λεπτά με αντίσταση στο 80%. Εναλλακτικά έκανε 30 δευτερόλεπτα γρήγορο sprint (τρέξιμο) και 30 δευτερόλεπτα ξεκούραση. Επανέλαβε για 5 φορές.
Διάβασε τη συνέχεια στο dearlife.gr.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις