Εργαλεια κουζινας που εχω λατρεψει σε αυτες τις εκπτωσεις!

Είναι το πρώτο πράγμα που κάνω με το που πατάτω το πόδι μου σε κάποιο mall. Επισκέπτομαι το κατάστημα με τα είδη σπιτιού και πηγαίνω στο section… κουζίνα. Όλα τα καινούργια εργαλεία κουζίνας που κυκλοφορούν κατά καιρούς με ενθουσιάζουν και κάνουν και πιο εύκολη τη ζωή μου στην κουζίνα.

Πέρα, όμως, από τα mall επισκέπτομαι και τα ωραιότερα online e-shops με είδη σπιτιού όπου παρακολουθώ τις τελευταίες κολεξιόν που κυκλοφορεί η κάθε εταιρία. Μέσα από το dearlife.gr θα γνωρίσεις και εσύ με τον καιρό τις ωραιότερες εταιρίες με είδη σπιτιού για να ξέρεις πού να ψάχνεις όταν θέλεις να αναβαθμίσεις λίγο την κουζίνα σου.
Πολλά από τα εργαλεία κουζίνας που κυκλοφορούν η αλήθεια είναι πως απλά είναι πολύ όμορφα και η χρησιμότητά τους είναι αμφίβολη. Υπάρχουν, όμως εργαλεία κουζίνας που είναι και πολύ όμορφα και στιλάτα και πολύ λειτουργικά. Μερικά τέτοια σου έχω παρακάτω.
Βάση Οργάνωσης Κουζίνας 3 Θέσεων (Μπορείς να βάζεις σε αυτήν καπάκια, βιβλία μαγειρικής ή και επιφάνειες κοπής και να τα έχεις πρόχειρα και σε τάξη αν τα χρησιμοποιείς συχνά) – ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΕΔΩ
Δες τα υπόλοιπα στο dearlife.gr.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις