6 τροποι να βαλεις το ριχταρι στον καναπε σου!

Τα ριχτάρια είναι μια προσθήκη που δίνει στιλ σε ένα καναπέ. Και με το κρύο να γίνεται όλο και πιο τσουχτερό, ένα ριχτάρι είναι η τέλεια προσθήκη που χρειάζεσαι κι εσύ και οι καναπέδες σου.

Επειδή είμαι σίγουρη ότι δεν έχεις σκεφτεί ποτέ ότι υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να απλώνεις ένα ριχτάρι σε έναν καναπέ, σου δείχνω παρακάτω όλους τους τρόπους (και τους 6) για να βάλεις το ριχτάρι στον καναπέ σου.

Τρόποι να βάλεις το ριχτάρι στον καναπέ σου

Casual look

Casual στο μπράτσο Για να έχεις ένα χαλαρό αποτέλεσμα δεν πρέπει να βάλεις το ριχτάρι σου στο κέντρο του καναπέ. Και μπορεί να θεωρείς ότι είναι εύκολο να δημιουργήσεις αυτό το casual look. Παρόλα αυτά θέλει τρόπο και εξάσκηση.
Δίπλωσε το ριχτάρι σου στη μέση κατά μήκος. Ρίξε το πάνω μέρος στο μπράτσο του καναπέ ανέμελα, σφήνωσε το κέντρο από το ριχτάρι κάτω από το γωνιακό μαξιλάρι και άσε το τελείωμα να πέσει στο πάτωμα.
Casual λίγο πιο δεξιά ή αριστερά του κέντρου Σε αυτήν την περίπτωση μην διπλώσεις καθόλου το ριχτάρι σου. Μάζεψέ το αρκετά, ρίξε το ένα μέρος του πίσω από την πλάτη του καναπέ και άσε το κάτω μέρος να πέφτει ανέμελα προς τα κάτω.

Επίσημο Look

Επίσημα στο κέντρο Για ένα πιο επίσημο και περιποιημένο look δίπλωσε τέλεια στη μέση ή στα 4 κατά μήκος. Τοποθέτησε το ένα μέρος περιποιημένα στην πλάτη του καναπέ, σφήνωσε το κέντρο μέσα στον καναπέ και άσε το τελείωμα να πέφτει με στιλ.
Δες τη συνέχεια στο dearlife.gr.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις