Σταματινα Τσιμτσιλη: Δειτε τις ωραιοτερες εμφανισεις της με μαγιο και τη διαιτα που κανει για να χασει 3 κιλα σε 2 εβδομαδες!


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι από τις γυναίκες που έχουν παραδεχτεί ότι είναι φυσιολογικοί άνθρωποι και όχι εξωγήινοι. Και όταν λέμε “φυσιολογικοί άνθρωποι” εννοούμε ότι καταβάλει προσπάθεια καθημερινά για να μην παίρνει βάρος ενώ της αρέσει πολύ το φαγητό. 



Η αλήθεια είναι πως αυτό είναι ένα από τα παράπονά της. Πρέπει να προσέχει συνεχώς τι τρώει και αν ξεφύγει λίγο βάζει αμέσως 1-2 κιλάκια για πλάκα. Έτσι πολλές φορές μέσα στον χρόνο καταφεύγει σε λίγο πιο αυστηρές διατροφές για να χάνει τα 2-3 περιττά κιλάκια που παίρνει ανά διαστήματα. 

Η διατροφή της Σταματίνας Τσιμτσιλή που τη βοήθησε να χάσει τα κιλά της τρίτης εγκυμοσύνης της

Έγινε μαμά για τρίτη φορά και παρόλο που αυτή τη φορά δεν πήρε πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη της, χρειάστηκε να πεινάσει και να υποφέρει για να καταφέρει να χάσει τα κιλά που δεν έφυγαν με τη γέννα. 

Η ίδια αποκάλυψε τι διατροφή έκανε για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της και εμείς σου μεταφέρουμε τη διατροφή της. 

Πρωινό: 1 καφέ μέτριο με γάλα και ένα τοστ με γαλοπούλα και τυρί
Μεσημεριανό: κοτόπουλο ή μπιφτέκι ή ψάρι (τσιπούρα ή σολωμό) με πράσινη σαλάτα με ρόκα και μαρούλι
Βραδινό: κοτόπουλο ή μπιφτέκι ή ψάρι με σαλάτα ή λαδερό όπως μπάμιες ή φασολάκια (δοκιμάστε αυτή τη συνταγή για φασολάκια με κρεμώδη σάλτσα μανιταριών που θα τα απογειώσει)
Σνακ: ένα φρούτο ή μια μπάρα δημητριακών

Γενικά απέφευγε το ψωμί, τα τηγανιτά, τα αναψυκτικά και το αλκοόλ ενώ έπινε πάρα πολύ νερό (2,5-3 λίτρα την ημέρα).




Σε περιόδους που απλά θέλει να χάσει 2-3 κιλάκια μέσα σε 15 μέρες κάνει μια άλλη διατροφή που έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο παρελθόν. 


Πρωινό: 2 φρυγανιές ολικής άλεσης με μέλι και ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι

Δεκατιανό: 1 μήλο ή 4 αποξηραμένα βερίκοκα

Μεσημεριανό: Ψάρι με χόρτα βρασμένα και 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης ή κοτόπουλο ψητό, αγγούρι, ανθότυρο και 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης

Απογευματινό: 1 γιαούρτι με σταφίδες ή 1 μπάρα δημητριακών

Βραδινό: Τοστ με μαύρο ψωμί ολικής άλεσης ή αυγό βρασμένο με 2 μικρά παξιμάδια και ανθότυρο



Και όταν θέλει να φάει γλυκάκι τι κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή; 


Όπως έχει πει η ίδια λατρεύει τη σοκολάτα και γενικά τα γλυκά τα οποία δεν θέλει να στερείται. Έτσι όταν νιώθει ότι έχει μεγάλη ανάγκη από γλυκό φτιάχνει ένα κέικ μπανάνας με δημητριακά τη συνταγή του οποίου θα βρείτε παρακάτω. 

Υλικά

150 γρ. βούτυρο ανάλατο αγελαδινό
150 γρ. ζάχαρη καστανή
2 αυγά µεσαίου µεγέθους (100 γρ.)
220 γρ. αλεύρι που φουσκώνει µόνο του
5 γρ. µπέικιν πάουντερ
½ κ.γ. σόδα
2 µεγάλες ώριµες µπανάνες (230 γρ.)
120 ml κρέµα γάλακτος (35% λιπαρά)
30 ml γάλα
90 γρ. κορν φλέικς
60 γρ. αµύγδαλα φιλέ (λεπτές φετούλες)
70 γρ. αποξηραµένα βερίκοκα

Εκτέλεση

Βάλτε το βούτυρο και τη ζάχαρη στον κάδο του µίξερ και χτυπήστε τα σε δυνατή ταχύτητα για 4΄µε το φτερό (εξάρτηµα του µίξερ) µέχρι να φουσκώσουν. Κατεβάστε το µίξερ σε χαµηλή ταχύτητα, προσθέστε ένα-ένα τα αυγά και χτυπήστε τα για 2΄, µέχρι να οµογενοποιηθούν τα υλικά.

Κοσκινίστε σε ένα µεγάλο µεταλλικό µπολ το αλεύρι, το µπέικιν πάουντερ και τη σόδα. Ρίξτε το µείγµα αυτό στον κάδο του µίξερ και χτυπήστε σε χαµηλή ταχύτητα για 2΄, µέχρι να οµογενοποιηθούν τα υλικά.

Χτυπήστε στο µπλέντερ δύο µεγάλες ώριµες µπανάνες και προσθέστε στον πουρέ που θα δηµιουργηθεί το γάλα και την κρέµα. Χτυπήστε για 1΄, µέχρι να οµογενοποιηθεί το µείγµα. Μέσα στον κάδο του µίξερ προσθέστε και αυτό το µείγµα και χτύπησέ τα για 2΄, µέχρι να οµογενοποιηθούν τα υλικά.

Κρατήστε στην άκρη 30 γρ. από τα κορν φλέικς. Αδειάστε το µείγµα σε ένα µεγάλο µεταλλικό µπολ και προσθέστε τα κορν φλέικς, τα αµύγδαλα φιλέ και τα αποξηραµένα βερίκοκα, ανακατεύοντας απαλά µε τη βοήθεια µιας σπάτουλας σιλικόνης.

Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 °C (αντιστάσεις πάνω κάτω). Πασπαλίστε µε βούτυρο και αλεύρι ή στρώστε αντικολλητικό χαρτί στη φόρµα και αδειάστε µέσα το µείγµα του κέικ. 

Επικαλύψτε το µε τα κορν φλέικς που έχετε κρατήσει στην άκρη και ψήστε το στην προτελευταία σχάρα για 1 ώρα. Βγάλτε το από το φούρνο και αφήστε να κρυώσει για 1 ώρα. Είναι έτοιµο να το σερβίρετε.








Πηγή: really.gr



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις