Βάλτε αυτά τα νυφικά παπούτσια και γράψτε ιστορία!Μπορεί στο παρελθόν οι νύφες να ήταν σχεδόν υποχρεωμένες να φοράνε τις κλασικές λευκές γόβες αλλά σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά και νιώθουμε απέραντη ευγνωμοσύνη γι'αυτό.

Τα νυφικά παπούτσια πλέον έχουν πολλές μορφές πράγμα που τα καθιστά κατάλληλα και για άλλες μελλοντικές πιο casual θα λέγαμε εμφανίσεις. 

Το λευκό πλέον δεν είναι το μοναδικό χρώμα που μπορεί να επιλέξει μια νύφη με το nude, το ιβουάρ, το μπεζ αλλά και το ροζ να έχουν την τιμητική τους. 

Παρακάτω θα δείτε τα πιο όμορφα, στιλάτα λευκά παπούτσια και λευκά πέδιλα που είναι κατάλληλα για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας και όχι μόνο. 

Για τις πιο κλασικές νύφες Ένα ζευγάρι λευκές γόβες μπορεί να φορεθεί παντού αρκεί να μην είναι κραυγαλέες. Οι γόβες που ακολουθούν είναι απλές, λιτές, σέξι αλλά και πολύ όμορφες. 

Για όσες αγαπούν τα πέδιλα Βέβαια υπάρχει και η επιλογή του πέδιλου που είναι κατάλληλο για τις νύφες του καλοκαιριού αλλά και του φθινοπώρου. Ένα ωραίο, στιλάτο πέδιλο μπορεί να είναι ένα διαχρονικό γυναικείο παπούτσι το οποίο θα φορεθεί από μια γυναίκα στον γάμο της αλλά και σε άλλου είδους εκδηλώσεις ή και απλές εξόδους μετέπειτα. Σας δίνουμε την επιλογή του λεπτού και του χοντρού τακουνιού για να διαλέξετε εκείνο που θεωρείτε πως θα σας κάνει να νιώθετε άνετα όλο το βράδυ του γάμου σας. Φλατ πέδιλα Για τις νύφες που έχουν το ύψος ή θέλουν απλά να κάνουν έναν πιο χαλαρό, boho γάμο, οι επιλογές είναι επίσης πολλές και εξίσου στιλάτες. Με τα φλατ πέδιλα που ακολουθούν θα χορεύετε όλο το βράδυ χωρίς σταματημό. Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις