Το πιο στιλάτο χρώμα για τα παπούτσια σας το 2016

Ένα είναι το χρώμα της χρονιάς και δεν το ανταγωνίζεται καμία άλλη απόχρωση.Το άσπρο έχει καταφέρει να μας κερδίσει για ακόμα μια χρονιά και φέτος είναι στο επίκεντρο περισσότερο από ποτέ. Τα λευκά sneakers και τα λευκά πάνινα είναι ό,τι πιο hot θα μπορούσατε να φορέσετε αυτή τη στιγμή.

Γιατί μου αρέσουν..


Δίνουν πολύ στιλ Τα λευκα παπούτσια χαρίζουν στιλ σε κάθε εμφάνιση περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο χρώμα.


Συνδυάζονται με ΤΑ ΠΑΝΤΑ Όσοι έχουν λευκά παπούτσια μπορούν να με καταλάβουν. Εγώ προσωπικά διαθέτω 2 ζευγάρια λευκά sneakers και 1 ζευγάρι πάνινα. Δεν μου έχει τύχει ποτέ συνολάκι που να μην μπορώ να το ταιριάξω με τα λευκά παπούτσια μου.Καθαρίζουν εύκολα Μπορεί τα λευκά παπούτσια να βρωμίζουν εύκολα αλλά και η καθαριότητά τους είναι επίσης εύκολη αρκεί να γίνεται τακτικά. Δεν έχει κανένα νόημα να φοράτε λευκά παπούτσια που έχουν γίνει μπεζ ή γκρι από την πολλή βρωμιά.


Τips Για να καθαρίσετε τα λευκά παπούτσια σας χρησιμοποιήσετ απλό σαπούνι και χλιαρό νερό. Για τους δύσκολους λεκέδες χρησιμοποιήστε οδοντόκρεμα που μπορείτε να τους τρίψετε με μια παλιά οδοντόβουρτσα. Οι επίμονοι λεκέδες αφαιρούνται επίσης με βαζελίνη. Μάλιστα το συγκεκριμένο υλικό δίνει στα λευκά παπούτσια μια γυαλάδα που τους ταιριάζει.Έψαξα και βρήκα μερικά λευκά παπούτσια που μου αρέσουν πολύ και σας τα παρουσιάζω!Διάβασε Επίσης: 10 bloggers προτείνουν τα παπούτσια της σεζόν

Διάβασε Επίσης: Υπόθεση βραδινά μποτάκια: Ποια να προτιμήσετε! 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις