Καλοκαιρινές τσάντες παραλίας: Φόρα τες όπως οι πιο διάσημες σταρς

Οι σταρς του Hollywood λατρεύουν τις τσάντες παραλίας και μάλιστα πολλές από αυτές τις χρησιμοποιούν και στην καθημερινή τους ζωή ως κανονικές τσάντες.

Olivia Palermo
Η Olivia Palermo λατρεύει τις τσάντες με ρίγες και διαθέτει αρκετές. Τις φοράει τόσο στην παραλία αλλά και καθημερινά με ένα πιο casual ντύσιμο.


Kate Hudson Η Kate Hudson έχει μια αδυναμία στις δερμάτινες τσάντες. Παρόλο που το δέρμα δεν είναι κατάλληλο για την άμμο και τη θάλασσα, η ηθοποιός δεν αποχωρίζεται τις δερμάτινες τσάντες της ούτε εκεί.Cameron Diaz
Η Cameron Diaz είναι πολύ αθλητικός τύπος και παρόλο που θα περιμέναμε να τη δούμε με ένα απλό σακίδιο πλάτης η ίδια δεν ξεχνάει ποτέ τη γυναικεία φύση της ακόμα και στην παραλία. Κάποιες φορές επιλέγει πλεκτές τσάντες και άλλες πάλι προτιμάει πιο καθημερινές shoulder bags.Jessica Alba
H Jessica Alba έχει ίσως ένα από τα ωραιότερα στιλ παραλίας. Συνήθως επιλέγει καυτά σορτς, αέρινα φορέματα και φυσικά σούπερ σέξι μπικίνι. Οι τσάντες της είναι πάντα τεράστιες για να χωράνε όλα τα απαραίτητα της παραλίας και πάντα σε boho style.


Το Joywood έψαξε και βρήκε μερικές τσάντες παραλίας σαν αυτές των σταρ και σου τις παρουσιάζει.
Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις