Νίκος Αναδιώτης-Βασιλική Παπαδοπούλου: Τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως παντρεμένοι


Ο Νίκος Αναδιώτης και η Βασιλική Παπαδοπούλου είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Εκείνος δεν το κρύβει ούτε στιγμή κι εκείνη στέκεται πάτα διακριτικά στο πλευρό του.

Παρόλο που ο ηθοποιός αυτή την περίοδο περνά τον περισσότερο χρόνο του κάνοντας πρόβες για το Dancing With The Stars πάντα απολαμβάνει όμορφες στιγμές με την σύζυγό του. Μία από αυτές ήταν και η πρόσφατη εξόρμησή τους στα μαγαζιά.

Περπατώντας χεράκι χεράκι κοιτούσαν τις βιτρίνες και έκαναν τα πρώτα τους ψώνια για τις φετινές γιορτές που θα είναι οι πρώτες που θα περάσουν ως παντρεμένοι.

Την περασμένη Κυριακή ο ηθοποιός έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Dancing With The Stars πηγαίνοντας πολύ καλά και χαρίζοντας στο show μία από τις μεγαλύτερες τηλεθεάσεις της βραδιάς.

Διαβάστε περισσότερα στο HELLO που κυκλοφορεί!

Μίνι βιογραφικό: Ο Νίκος Αναδιώτης γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε στο Αίγιο. Στα 18 του επέστρεψε στην Αθήνα για να σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία. Ασχολήθηκε με το μόντελινγκ τυχαία αλλά η ομορφιά του του έφερε πολύ καλές δουλειές και συνεργασίες με μεγάλους σχεδιαστές, όπως είναι ο Μιχάλης Ασλάνης και ο Μάκης Τσέλιος. Σήμερα εργάζεται ως ηθοποιός καθώς παίζει στο πολύ επιτυχημένο σήριαλ «Βασιλιάδες». Τον Αύγουστο του 2012 παντρεύτηκε την Βασιλική Παπαδοπούλου.
Έχει πει: «Είναι από τα καλύτερα πράγματα που κάνω ανά τακτά χρονικά διαστήματα, η εξομολόγηση. Δεν το κάνω πολλά χρόνια, αλλά το έχω μετανιώσει που δεν το έχω κάνει από νωρίτερα. Τελευταία φορά πριν παντρευτώ πήγα να εξομολογηθώ».

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | PalmPreBlog.com has Everything About Palm Pre | Thanks to iFreeCellPhones.com Sprint Phones, Best CD Rates Online and Fat burning furnace review